Blog

Sövényekkel szinte minden kertben találkozunk. Legfontosabb szerepük a takarás, hiszen mindenki vágyik egy privát szféra kialakítására. Általuk vizuális akadályt teremthetünk az utcán közlekedők, illetve a szomszédok elött.

Ismerős az érzés amikor egy fárasztó nap után örömmel térünk haza, és zárjuk magunkra az ajtót. Az otthonosság érzését tovább fokozhatjuk mikor kertünket, erkélyünket buja zöld menedékké alakítjuk. A kertekkel kapcsolatban a legnagyobb változást a karantén hozta, aminek hatására felmerült az igény a természettel való szorosabb kapcsolat, az otthon...

Minden növényt nem tudunk helybe vetni, így a palántaneveléssel is foglalkoznunk kell. Jó példa erre a paprika ugyanis hazánk a termesztésének északi határán fekszik ezért a helybevetés (főként a mi vidékünkön) nem járna sikerrel.

A zuzmók több faj hasznos együttéléséből jöttek létre (szimbiózis).

A mediterrán kert kialakításával otthon is élvezhetjük egy vakáció emlékét, hangulatát. Nagy előnye, hogy a felhasználható növények kevés törődést igényelnek, így a kertben töltött idő nagy része a pihenésről szólhat.

A vegyeskultúra egy biológiai egyensúlyra törekvő kertművelési rendszer mely alkalmazásával időt, munkát, pénzt és energiát spórolhatunk meg, optimálisan kihasználjuk a rendelkezésre álló területet, vegyszermentesen termelhetünk zöldségeket, fűszernövényeket családunk számára.

Az erdőben sétálva élvezzük a moha látványát, a puha, zöld szőnyeg mesebeli hangulatot varázsol.

A bevezető bekezdésből olvasóid megtudhatják bejegyzésed fő gondolatát. Emellett rövid előnézetként is szolgál a blogbejegyzések listájában. Eltérő formázással könnyen elérheted, hogy kitűnjön a többi szöveg közül. Olvass tovább, hogy hogyan formázhatod a blogbejegyzéseidet.

A rövid és egyszerű blogbejegyzés a legjobb módja, hogy látogatóid mindig képben legyenek. Izgalmas bevezető és egy tömör, informatív tartalom biztosítja, hogy olvasóid visszatérjenek további újdonságokért.

Készítsd el weboldaladat ingyen!